Διακρίσεις το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2022 για το τμήμα της Άρσης Βαρών

Διακρίσεις το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2022 για το τμήμα της Άρσης Βαρών

Συγκεκριμένα το τμήμα της Άρσης Βαρών με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη συμμετείχε με τρείς αθλητές στα ανοικτά πρωταθλήματα Ανδρών-Νέων Ανδρών και Γυναικών –Νέων Γυναικών στους ομίλους που έγιναν στην Δράμα και στην Αθήνα.
Στην Δράμα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου αγωνίστηκαν οι αθλητές
Μπορτσέλης Γεώργιος κατηγορία 81 κιλών
Μπορτσέλη Γιοβάννα κατηγορία 64 κιλών
Στην Αθήνα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου αγωνίστηκε ο αθλητής Βαβάλιος Νικόλαος κατηγορία 89 κιλών.
Οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κατέκτησαν 5 μετάλλια στις κατηγορίες που έλαβαν μέρος.
Ο Νίκος Βαβάλιος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις (νέους και άνδρες) στην κατηγορία των 89 κιλών σηκώνοντας 130 κιλά στο αρασέ, 155 στο ζετέ και 285 στο σύνολο.
Ο Γιώργος Μπορτσέλης στην κατηγορία των 81 κιλών κατέλαβε την πρώτη θέση στους νέους και την τρίτη στους άνδρες σηκώνοντας 95 κιλά στο αρασέ, 110 κιλά στο ζετέ και 205 στο σύνολο.
Η Γιοβάννα Μπορτσέλη αγωνίστηκε στις γυναίκες στην κατηγορία των 64 κιλών και κατέλαβε την δεύτερη θέση σηκώνοντας 35 κιλά στο αρασέ,42 κιλά στο ζετέ και 77 κιλά στο σύνολο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Μαγνησία που καλλιεργεί το άθλημα των «δυνατών» την Άρση Βαρών.
Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη και τους αθλητές του τμήματος και τους εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.