ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τις ομάδες Ποδοσφαίρου, Γυναικείου Μπάσκετ και Βόλεϊ του Συλλόγου  για τις επιτυχίες τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμετείχαν το 2023-2024.
Η ομάδα Ποδοσφαίρου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣΘ και συνεχίζει  την προσπάθεια της στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και στους αγώνες ανόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα Γυναικών στο Μπάσκετ κατέκτησε το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 και επιστρέφει στις Εθνικές Κατηγορίες.
Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών τερμάτισε στην δεύτερη παρουσία της στην Β Εθνική στην άκρως τιμητική 4η Θέση.
Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και καθημερινά καταξιώνουν το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στο Πανελλήνιο.
Συγχαίρουμε του ανθρώπους της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ  που έχουν την ευθύνη των τμημάτων, τους  προπονητές, τις προπονήτριες και τους αθλητές-αθλήτριες που αγωνίζονται  στις ομάδες μας για τις μεγάλες τους επιτυχίες.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας  όσους βοήθησαν και βοηθούν με προσωπική εργασία, ηθική και υλική συμπαράσταση στην επίτευξη των στόχων μας.
Συγχαίρουμε τους γονείς των αθλητών για την συμπαράσταση στα παιδιά και στις ομάδες τους.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που με το βροντερό τους παρών σε όλους τους αγώνες  των ομάδων μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους  στην στήριξη των αθλητών μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.