ΜΕ ΝΙΚΗ 62-40 ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕ ΝΙΚΗ 62-40 ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε με εντυπωσιακό στις εθνικές κατηγορίες. Στον σημερινό τελικό των…τελικών τα πήγαμε υπέροχα. Με πάθος, δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, κερδίσαμε μέσα σε ένα φοβερό γήπεδο την πολύ αξιόλογη ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής με 62-40.
Ο υπέροχος κόσμος μας, γέμισε το ΕΑΚ και έκανε σαφώς πιο εύκολο το έργο μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και τον θέλουμε πάντα κοντά μας.
Οι «μπέμπες» μας μεγάλωσαν βλέπετε και με τη βοήθεια τριών εξαιρετικών σε ήθος και ποιότητα αθλητριών, της γεννημένης πρωταθλήτριας Τάνιας Χαλιβέρα, της έμπειρης με «βαρύ» βιογραφικό Άννας Χριστοδούλου και της μικρής σε ηλικία, πλην όμως πολύτιμης Βάλιας Χούτα, τα κατάφεραν και μετά από πέντε χρόνια, έβαλαν και πάλι τον Ολυμπιακό Βόλου στο μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας. Οι «μικρές» μας, όλες τους ηλικίας 14-18 ετών, λογίζονται πλέον ως παίκτριες Α2 Εθνικής κατηγορίας. Έχουν πλούσιο ταλέντο και το μέλλον τους ανήκει.
Συνεχίζουμε δυνατά, μια που το …μενού είναι πλούσιο. Έχουμε να διεκδικήσουμε προκρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων, ενώ έξι από τις αθλήτριές μας, θα διεκδικήσουν με το σχολείο τους τον Προμηθέα, διάκριση στο σχολικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια κοριτσάρες μας, συνεχίστε δυνατά και τα καλύτερα έρχονται…
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-23, 45-32, 62-40
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δέρβος): Μπασδέκη, Ράπτη 4, Χούτα 7, Πολύζου 4, Τσομπανοπούλου, Μητραλή 7 (1), Σιουμουρέκη 7 (1), Καραστάθη, Κοτοπούλη 4, Νταϊάκη 16 (1), Χαλιβέρα 12 (1), Χριστοδούλου, Λογοδότη.
ΓΑΣ Κομοτηνής (Τσάντζας): Γραμμενίδου, Βασιλεία, Σαράντη 12, Γιαννάκου, Παπαστάμου 7, Χόνδρου 2, Γιαννουλάκη 2, Τσούχλη 2, Ιωάννου 6, Χρίστου 2, Ιωαννίδου 5 (1), Γραβριηλίδου 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.