ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Μετά τη γυναικεία ομάδα, ήρθε η σειρά της ομάδας νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, να στεφθεί πρωταθλήτρια Θεσσαλίας, αφού νίκησε στον τελικό που έγινε σήμερα στο κλειστό της Αγριάς την Ανόρθωση με σκορ 71-29.
Οι «ερυθρόλευκες», πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα κι έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς την Νταιάκη, που αν και δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος, δεν έπαιξε αφού υπέφερε από ίωση.
Στις νικήτριες απένειμε το κύπελλο, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Βάιος Φαλάγγας, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες της ομάδας μας για την κατάκτηση του τίτλου και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος. Τα μετάλλια στον πρωταθλητή Ολυμπιακό απένειμε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ Δημήτρης Καραστάθης και στην φιναλίστ Ανόρθωση, το μέλος του Δ.Σ Ευγενία Φραγγούλη.
Διαιτητές: Παπαγιώτης, Κούντρια
Δεκάλεπτα: 22-6, 40-10, 64-22, 71-29
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος-Χριστοδούλου): Ράπτη 13 (1), Μπασδέκη 4, Πολύζου 10, Τσομπανοπούλου 2, Μητραλή 12 (1), Ψιλιώτη 6, Σιουμουρέκη 11 (1), Λογοδότη 4, Καραστάθη 2, Κοτοπούλη 7, Νταϊάκη, Σδρόλια
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα): Μίχαλου 5 (1), Νιαώτη 2, Ντάφου, Μάρκου 2, Πίσπα 1, Βιταλιώτη Α 2, Τρύφωνος 1, Βιταλιώτη Ο., Παπαζαφειροπούλου 12 (2), Κραστάνα, Ντόκα 4, Μαχαίρα
Μετά το τέλος του αγώνα, οι ερυθρόλευκες γιόρτασαν τα 17α γενέθλια του “πύργου” της ομάδας, της Κατερίνας Πολύζου, που σήμερα επανεμφανίστηκε μετά από τραυματισμό που την κράτησε ένα μήνα εκτός γηπέδου.
Συνεχίζουμε δυνατά λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται για τα κορίτσια μας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ