ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστούν θερμά την  Αστυνομική διεύθυνση ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ειδικότερα το νεοσύστατο τμήμα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ  για την εύρυθμη λειτουργία, τον άριστο συντονισμό και την άψογη συνεργασία με τα μέλη του τμήματος της κολύμβησης για τις ασφαλές μετακινήσεις των αθλητών μας με το ιδιόκτητο πούλμαν της ομάδας μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 19-21 Ιανουάριου.  

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους εσάς για την πολύτιμη συνεισφορά σας στο τμήμα  κολύμβησης .Είστε συνοδοιπόροι στο όραμα μας να φτάσουμε το τμήμα  της κολύμβησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ  όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Κάθε προσφορά προς το Σωματείο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη και την αγάπη τους προς τον Σύλλογο μας. 

Οι χορηγοί μας : 

Κολημήτρας Λάμπρος – www.porcelana.gr 

Αστικό ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ 

Κωστακόπουλος Νίκος – CostaKali Beach Bar 

Δαλιάνης Απόστολος – Παναγιώτης – MOBEE service accessories  Κινητών 

Kyriakidis Group – Port SERVICES 

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟ PROTERGIA και τον ΟΜΙΛΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ  για τη στήριξη προς το τμήμα  κολύμβησης του συλλόγου μας. 

Η Protergia είναι ο τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, και δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.