ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία έχει ξεκινήσει την προσπάθεια της  στο Παιδικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ η ομάδα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ είναι η μοναδική από την πόλη του Βόλου που συμμετέχει στο Θεσσαλικό πρωτάθλημα παρά τα επί πλέον έξοδα που επιφέρει η επιλογή αυτή, γιατί οι υπεύθυνοι της ομάδας έκριναν ότι η συμμετοχή σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ανεβάζει το επίπεδο της και προσφέρει χρήσιμες εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές που θα τους χρησιμεύσουν στην αθλητική τους εξέλιξη.
Η ομάδα  των Παίδων κομμάτι των ακαδημιών και των υποδομών του αντρικού τμήματος Καλαθοσφαίρισης που την ευθύνη τους έχει ο Νίκος Μπουντούρης,  γυμνάζεται και προπονείται με τις οδηγίες του προπονητή Λάμπρου Πρέκα και αν και το εγχείρημα είναι μόλις στο δεύτερο χρόνο του έχει ήδη καταγράψει σημαντικές επιτυχίες.
Στους τέσσερεις αγώνες που έχει δώσει από την έναρξη του πρωταθλήματος έχει πετύχει τρείς νίκες και έχει υποστεί μία ήττα.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της ήταν  με ΚΕΡΑΥΝΟ 63-71,ΦΑΛΑΝΗ 64-47,ΒΑΛΙΟ 98-38,ΦΟΙΒΟ 77-64 μετά από πολύ καλές εμφανίσεις.
Επίσης πρέπει να επισημανθεί ότι σαν αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα  είναι η κλήση στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΘ των παρακάτω αθλητών
Λογοδότης Μιχάλης 2008, Φωτεινάκης Άγγελος και Μακρής Αντώνης 2009,Καρινάκης Παναγιώτης 2010.
Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τους υπεύθυνους, τον προπονητή και τους αθλητές της Παιδικής ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.