ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΑ ΨΙΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΑ ΨΙΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Την 14χρονη ταλαντούχα κορασίδα Μαρία Ψιλιώτη, με ελεύθερη μεταγραφή από τη Νίκη Βόλου, απέκτησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Μαρία Ψιλιώτη, είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Θεσσαλικού μπάσκετ σε επίπεδο κορασίδων. Διακρίνεται για το καλό της σουτ, τα ηγετικά της προσόντα και τον άριστο χαρακτήρα της. Είναι μέλος της Μικτής παγκορασίδων της ΕΣΚΑΘ και αναμφίβολα το μέλλον της ανήκει.
Πριν από δύο χρόνια ανήκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και μετά από παραμονή δύο χρόνων στη Νίκη Βόλου, επέστρεψε στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου για να ενισχύσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας στα τμήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών. Είναι κόρη μιας εκ των κορυφαίων καλαθοσφαιριστριών στην ιστορία του βολιώτικου γυναικείου μπάσκετ της Κατερίνας Γιαννούλη, η οποία αποτελούσε την αιχμή του δόρατος όταν ο Ολυμπιακός Βόλου μεσουρανούσε στην Α1 Εθνική και στο Ευρωπαϊκό κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι. Ο Ολυμπιακός Βόλου, συνεχίζει να δημιουργεί μια ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να αξιοποιεί και να αναδεικνύει τα μεγάλα ταλέντα του Θεσσαλικού χώρου στο γυναικείο μπάσκετ.
Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της, υποδέχονται και καλωσορίζουν την Μαρία Ψιλιώτη στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και ευχαριστούν τη Νίκη Βόλου για την παραχώρηση της αθλήτριας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.