ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΑΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΑΚ

Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του εκπροσώπου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ Γιάννη Παπαδόπουλου για την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα το ΕΑΚ για τις ανάγκες του πρωταθλήματος 2023-2024.

Αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία προς όφελος της ομάδας που όλοι αγαπάμε, πονάμε και υπηρετούμε ανιδιοτελώς.
Η επιστροφή στο ΕΑΚ ήταν διακαής πόθος όλων των φιλάθλων που δυστυχώς δεν ήταν εφικτός μέχρι τώρα λόγω της κατάστασης του γηπέδου και της ανάγκης ύπαρξης αδειών λειτουργίας του που ήταν απαραίτητες για την διεξαγωγή αγώνων Εθνικών κατηγοριών στις οποίες συμμετείχε η ομάδα μας.(SL2, Γ Εθνική)
Η  επιστροφή σε αυτό  είναι μία αρχή και ευκαιρία ώστε με την υλοποίηση  και των  έργων   που απαιτούνται να δοθεί η δυνατότητα χρήσης του  από την ομάδα μας και στις ανώτερες κατηγορίες που είναι η θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ .
Για την πληροφόρηση των φιλάθλων και τη μη  δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων κάνουμε γνωστό   ότι ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ουδέποτε είχε πρόβλημα με τον ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και όπως συμβαίνει με όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις του,  τυχόν υποχρεώσεις τακτοποιούνται με διαδικασίες που ορίζει ο Οργανισμός.
Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε υποχρέωση δημιουργείται,  αφορά τα τμήματα ευθύνης του Συλλόγου και δεν βαρύνει  προσωπικά ένα μέλος της διοίκησης ή το καθιστά υπεύθυνο όπως  κατονομάζεται  (πιστεύουμε από κακή πληροφόρηση) το  μέλος του ΔΣ κ Πέγιος Δημήτριος.

Για ακόμη μία φορά τονίζουμε ότι το μείζον θέμα για μας είναι η ανακοίνωση επιστροφής στο ΕΑΚ  και σε αυτό το γεγονός παραμένουμε.
ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.