ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων είναι πλέον η πρώτη δύναμη στην ελληνική περιφέρεια, πίσω από τις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τον πρωταθλητή Κρόνο, τον δεύτερο Παναθλητικό, τις Εσπερίδες και τον Παναθηναϊκό
Με τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια και μάλιστα κόντρα στις πολύ καλές ομάδες της Κρήτης και της Πάτρας, οι παίκτριές μας κατέθεσαν ψυχή και ταλέντο, αποδεικνύοντας πως το μέλλον τους ανήκει. Όλες τους ήταν υπέροχες, ενώ η Χριστίνα μας, η Χριστίνα Νταιάκη αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ του πανελληνίου πρωταθλήματος με 82 πόντους.
Τα κορίτσια μας είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν το καταπληκτικό αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου, το Ενυδρείο, μα και πολιτιστικούς προορισμούς της όμορφης Κρήτης.
Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με τις μεγάλες δόξες του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ Άννυ Κωνσταντινίδου, Γιασεμή Σαμαντούρα, Τούλα Καλέντζου και φυσικά την Εβίνα Μάλτση, που γι άλλη μια φορά γοήτευσε με την ομιλία της για το μπάσκετ και τη ζωή τις αθλήτριές μας. Ήταν μια εμπειρία ζωής για όλους μας.
Ευχαριστούμε την ΕΟΚ και την Κρήτη για τη φιλοξενία και την εκπληκτική διοργάνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.