ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τις ευχαριστίες του στην πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κ Νάνσυ Καπούλα για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Επιμελητηρίου που θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ του Συλλόγου όπως και στον κ. Μίλτο Μουστακαλή ιδιοκτήτη του Park Hotel για την παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των κκ Ν. Τσεκούρα και Ι. Παπαδόπουλου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 18ης Απριλίου 2023, καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00 που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οδός 2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 18:00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2022 και προϋπολογισμού 2023
  3. Έγκριση συμφωνητικού ανάθεσης διαχείρισης και λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος

Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στον Βόλο και στην οδό Αργοναυτών 32, δεύτερος όροφος σε, εμφανές σημείο, την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 θα τοιχοκολληθεί η κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση. Οποίο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης.

Δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών από την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στα γραφεία του Συλλόγου όπως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης κατά την προσέλευση των μελών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.