ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου του φετινού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας δεν ασχολήθηκε ούτε διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία των αγώνων της ομάδας μας αν και αδικήθηκε σε πολλές περιπτώσεις.
Σήμερα όμως στο γήπεδο της Νεαπόλεως διεπράχθη μία κραυγαλέα παράβαση των κανονισμών από τον διαιτητή του αγώνα με τον μή καταλογισμό καταφανούς πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας σε κρισιμότατη χρονική στιγμή.Μή καταλογισμός που στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από την προσπάθεια που κάνει η νεανική μας ομάδα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Κύριοι, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα γίνει πλέον ανεκτή νέα αδικία σε βάρος της ομάδας μας.Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τρικλοποδιές στον κόπο του ιστορικού μας Συλλόγου. Απαιτούμε σεβασμό και ισονομία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για την συνεχή στήριξη που δίνουν και να δηλώσουμε ότι συμπεριφορές ελάχιστων ατόμων δεν εκφράζουν τον ιστορικό μας Σύλλογο, είναι κατακριτέες από όλους και πιθανόν υποκινούμενες προς ζημία του Συλλόγου μας.
Είμαστε δίπλα στο προπονητικό επιτελείο και στους αθλητές μας που είδαν σήμερα τους κόπους τους να μην ανταμείβονται όχι από αποτυχία αλλά από την ανεπάρκεια της διαιτησίας και είμαστε βέβαιοι ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.