ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

Το κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε το «παρών» στους διεθνείς αγώνες «Sveti-Nikola» που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Νις της Σερβίας. Αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποκόμισαν μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός πήρε άριστα και στον εξωαγωνιστικό τομέα, με τα παιδιά να έχουν άψογη συμπεριφορά. Μάλιστα, εκείνα που δεν αγωνίζονταν ενίσχυαν από την κερκίδα τους συναθλητές τους με συνθήματα. Επίσης, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου είδαν με χαρά ότι οι Σέρβοι γνώριζαν πολλά για τον σύλλογο και ότι θυμόνταν την «εκστρατεία» των Βολιωτών για τον αγώνα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με τη Ραντ για το Γιουρόπα Λιγκ πριν από 10 χρόνια.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 563 κολυμβητές και κολυμβήτριες από εννέα χώρες, με τον συναγωνισμό να είναι έντονος. Τα παιδιά του Ολυμπιακού, έκαναν αρκετά ατομικά ρεκόρ, πήραν προκρίσεις σε τελικούς και κατέκτησαν και μετάλλια.

Συγκεκριμένα, την 3η θέση των κατηγοριών τους, που τους απέφερε και χάλκινο μετάλλιο, πήραν ο Αλέξανδρος Χαζίζ στα 200μ, ύπτιο, η Βανέσα Χαζίζ στα 400μ. ελεύθερο και η Ναυσικά Βαβίτσα στα 200 μ. μικτή ατομική. Επίσης, «ασημένιος» ήταν ο Παναγιώτης Μανουσαρίδης στα 200 μικτή ατομική, αθλητής που ανήκει στον Άρη και προπονείται με τον Γρηγόρη Μαντά.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των άλλων αθλητών του Ολυμπιακού, που ήταν οι: Νίκος Κυρμάς, Δημήτρης Καραζαφείρης, Ιωάννης Μιχαλάκης, Ιωάννης Μέκκας, Αντώνης Μάνης, Θεόδωρος Μπένος, Πέτρος Πλαγεράς, Φοίβη Γραμμενή, Γεωργία Μάνη, Ελπινίκη Φλαρά και Αργώ Οικονόμου.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Γρηγόρης Μαντάς και Παναγιώτης Μανουσαρίδης (που έλαβε μέρος και ως αθλητής) και εκ μέρους της διοίκησης ο Άκης Πλαγεράς. Στο Νις ταξίδεψαν και αρκετοί γονείς των παιδιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.